Евгения и Ваня Джаферович отвориха бистро в центъра на София, а популярната

...
Евгения и Ваня Джаферович отвориха бистро в центъра на София, а популярната
Коментари Харесай

Джаферович продават мусака по 13 лева

Евгения и Ваня Джаферович отвориха бистро в центъра на София, а известната двойка го показа с думите „ Най-добрите босненски чевапи (кебапчета – бел.ред.), плескавици и обедно меню “.

Проверка на Lupa.bg сподели, че тараторът коства съвсем 5 лева, супите са към 6 лева, а главните ястия сред 10 и 15 лева Десертите са по 9-10 лева В първия ден от седмицата заведението оферираше мусака за 13.40 лева, а в обществените мрежи на смешка се питаха дали е приготвена персонално от Жени Джаферович. 



Много хора поздравиха фамилията за новото начинание и му пожелаха триумф. Сред тях са Ралица Паскалева, Мона Гочев, Биляна Йотовска, Искра Донова, Александра Петканова и други.

„ Айдеее, попътен вятър, обичани хорааа! Нямам самообладание да дойда и да ме нахраните с вкусотиите си “ – написа Маги Джанаварова.

Заведението има Инстаграм профил едвам от ден, само че към този момент е с 1700 почитатели.

Припомняме, че Ваня Джаферович, прочут на всички фенове на bTV от Survivor, е роден в Босна и Херцеговина. В средата на март той навърши 41 години.

Любовта на Жени и Ваня пламна точно в риалити формата Survivor, където те бяха участници, а предходната година футболистът бе и водещ на предаването.

Ваня и Евгения се ожениха на 2 септември 2012 година в Стара Загора. Кума бе приятелката на Жени – Янита, която също бе участник в Survivor. Популярната двойка има две деца – Леа на 12 и Бочко на 9.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР